Upute za upotrebu Prostaline

Uputstvo za upotrebu tableta Prostaline

kako koristiti alat Prostaline

Prostaline je lijek protiv prostatitisa koji će pomoći da se riješite bolova i vratite normalnom životu. Da biste postigli pozitivan rezultat uzimanja lijeka, morate se pridržavati pravila primjene koja su propisana u uputama za uporabu.

Uslovi za efikasnu primjenu lijeka:

  • Da odustanem od pušenja. Osim toga, preporučuje se ograničavanje konzumacije alkoholnih pića.
  • Podešavanja menija. Iz svakodnevne ishrane treba izbaciti slanu i dimljenu hranu, začine, masnu i slatku hranu. Također je vrijedno napustiti bilo koje slatkiše i crveno povrće. U jelovnik će biti potrebno dodati ribu, meso, supe.
  • Odbijanje šećera i meda. U ovom slučaju popularne proizvode možete zamijeniti marshmallowom ili džemom.
  • Smanjenje stresa. Preporučuje se izbjegavanje sukoba, ne prehlađenje.
  • Odbijanje intimnih odnosa. Seksualni odnos treba ograničiti dok se simptomi boli ne povuku.

Pravovremeni unos lijeka i razvoj novih navika, uvođenje novog jelovnika pomoći će da se postigne željeni rezultat. Kako koristiti lijek? Prostaline kapsule treba uzimati oralno sa dosta vode. Nije potrebno otvarati školjku i jesti prašak kapsule protiv prostatitisa. Doziranje lijeka je 1 kapsula dnevno nakon jela.

Prvi rezultati će se pojaviti nedelju dana nakon početka kursa. Za potpuni oporavak potrebno je popiti 30 do 40 tableta - 2 pakovanja Prostaline. Nakon tretmana ne treba se vraćati na prethodni ritam i način života. Odbijanje alkoholnih pića i nezdrave hrane smanjit će rizik od ponovnog pojavljivanja bolesti.

Indikacije za tijek liječenja - prostatitis bilo koje faze. Alat se ne preporučuje za upotrebu kod pacijenata s alergijama na komponente sastava. Ovo su jedine kontraindikacije za upotrebu lijeka. Nema nuspojava dodataka prehrani. Prostaline možete kupiti ako živite u Bosni i Hercegovini na web stranici kompanije.